Видео: Премиерно новиот спот и песна на Горан Бреговиќ

Loading...

Погледнете го новиот спот и слушнете ја новата песна на југословенската легенда Горан Бреговиќ. Станува збор за песната “C’è un fiore sulle Dolomiti” за која долго  време се зборуваше дека е плагијат на „Hajdemo u planine.“ Слушнете и самите и кажете ни го вашето мислење. Уживајте.Погледнете го новиот спот и слушнете ја новата песна на југословенската легенда Горан Бреговиќ. Станува збор за песнат

loading...