Видео: Преработката на песната „Diamonds“ од Rihanna на македонски!

Loading...

Преработката на песната „Diamonds“ од Rihanna со текст на македонски…Петар го сними и својот прв видео запис, како „remix-cover“ преработката на песната „Diamonds“ од Rihanna, но со текст на македонски, кој го напишал тој како вистинска приказна, инспирирана од недозволена љубов.
Слушнете како звучи во продолжение:Петар го сними и својот прв видео запис, како „remix-cover“ преработката на песната „Diamonds“ од Rihanna, но со текст на м

loading...
Loading...