ВИДЕО: Претепан професор заврши на Клиника со потрес на мозокот!

Loading...

Професорката по филозофија Александра Милојевиќ, наводно е причината поради која е претепан професорот Горан Херлинг во гиманзијата Михајло Пупин во Панчево.Како што дознава српски „Блиц“, професорот истиот ден Александра ја нарекол наркоманка, па таа се пожалила на своето момче Леонардо Пастор, кој истата вечер му затропал на врата и го нападнал.
Пастор го пречекал Херлиг со безбол палка и во тепачката професорот се здобил со тешки повреди на главата поради што веднаш бил префрлен во болницата во Панчево со потрес на мозокот.Како што дознава српски „Блиц“, професорот истиот ден Александра ја нарекол наркоманка, па таа се пожалила на своето момче Леонардо Пас

loading...