Видео: Пример за јунаштво: Верверичка нападнала и изела змија!

Loading...

Очигледно дека на оваа верверичка и се смачило од собирањето лешници, па тргнала да зграби нешто „помрсно“.Храброста и јаките заби и претставувале голема предност во борбата со овој предатор.
Верверичките обично не јадат месо, па претпоставуваме дека сиротиот глодар добил беснило.
Погледнете го видеото…

 
 
Храброста и јаките заби и претставувале голема предност во борбата со овој предатор.
Верверичките обично не јадат месо, па претпоставуваме

loading...
Loading...