ВИДЕО: Притиснете само две точки на главата и ќе се ослободите од главоболката!

Loading...

Ако често ве боли глава, сѐ што треба да направите е да притиснете две точки и да задржите 60 секунди.Готово сите минуваме низ тешки главоболки или мигрени. Околу 12 отсто од населението во Америка боледува од хронични главоболки.
Повеќе од 90 отсто од луѓето коишто страдаат од хронична главоболка, велат дека тоа ги попречува секојдневните активности и поради тоа стануваат депресивни, анксиозни и имаат проблеми со спиењето.
Сега има идеално решение. Со помош на овој трик болката ќе исчезне.Готово сите минуваме низ тешки главоболки или мигрени. Околу 12 отсто од населението во Америка боледува од хронични главоболки.
Повеќе од

loading...