Видео: „Приземје“ зборуваат за „Малите нешта“

Loading...

Приземје после својот деби албум насловен “Во рамки на реалност” продолжуваат со својата работа. Овојпат зборуваат за “Малите нешта”.Со оваа песна тие го кажуваат своето мислење за општеството генерално, потенцирајќи на она што некогаш ние луѓето го забораваме, а тоа е духовната убавина. Ставајќи ги материјалните нешта пред духовните, ние само стануваме зависни од нив и сме се понесреќни бидејќи забораваме што навистина имаме.
Приземје е млада рап група која е составена од три члена од кои Мики Миноски работи како артист и продуцент, Марио Милески како артист и Дарко Андонов а.к.а. Dj IrieScratch kako диџеј на оваа група. Досега имаат извадено повеќе синглови и еден албум и три официјални видео записи на нивни песни од албумот. Со оваа песна Приземје најавуваат се повеќе активност на музичката сцена и проширување на хип хоп културата во Македонија.

Следете ги Приземје на facebook:
 Со оваа песна тие го кажуваат своето мислење за општеството генерално, потенцирајќи на она што некогаш ние луѓето го з

loading...
Loading...