Видео: ПРОДАВАЧОТ ВО ШОК: 2-годишно девојче пред полноќ само влегло во продавница и…

Продавачот на една продавница во Детроит бил шокиран кога во продавницата неколку минути пред полноќ влегла двегодишно девојче без родителите за да си купи колачи.Сигурносните камери на локалот снимиле како малото дете навечер шета само и влегува во продавница. Продавачот прво бил во шок и очекувал дека некој од родителите ќе влезе одма по малото девојчето, меѓу тоа не се случило.
 Девојчето шетало измеѓу рафтовите додека не пронашло тоа што сакало да купи а потоа дошла до касата со пари за да плати.
Продавачот веднаш ја затворил продавницата и повикал полиција.
-Детето беше само, без родители. Веднаш почнавме да ги бараме излегло дека живееле преку улица, изјавил полицаецот.

Сигурносните камери на локалот снимиле како малото дете навечер шета само и влегува во продавница. Продавачот прво бил во шок и очекувал дека некој

Пронајдете не на следниве мрежи: