Видео: Продолжение на мистеријата: Телефоните на патниците од исчезнатиот авион ѕвонат, но никој не се јавува

Loading...

Семејството на еден од исчезнатите патници во малезискиот авион го сврте неговиот број и се биде да го добие, меѓутоа мобилниот ѕвонел, но никој не се јавувал. Ова поттикна нови шпекулации во врска со мистериозно исчезнување. Мистериозното исчезнување на малезискиот патнички авион, за кој се претпоставува дека се урнал во саботата во близина на виетнамски брег, членовите на семејствата на патниците ги остави во шок. Роднините безуспешно се обидуваа да стапи во контакт со најблиските.  
Видеото кое се појави на интернет покажува еден момент во кој семејство на Кинези, кои се меѓу исчезнатите патници, ѕвони на бројот на телефон на еден од нив во живо на националната телевизија. Телефонот ѕвони, но никој од друга страна не одговора.
Истото се случи и на роднините на другите патници, што отвора додатни прашања во врска со исчезнувањето на авионот кој го загубил контактот со контролната на летот над источниот брег на Малезија.
Погледнете го видеото на следната страна.

 
Мистериозното исчезнување на малезискиот патнички авион, за кој се претпоставува дека се урнал во саботата во близина на виетнамски брег, членовите

loading...
Loading...