Видео: Професионален шармер: Корги ја усоврши „молитвата за чешкање“

Loading...

Не е залудно убедувањето на стручњаците дека Корги кучињата се многу интелигентни и брзо учат. Овој гениј одамна сфатил дека упорноста и милиот поглед се добитна комбинација. 

Погледнете во видеото како Корги го моли својот сопственик да го чешка: 
Овој гениј одамна сфатил дека упорноста и милиот поглед се добитна комбинација. 

Погледнете во видеото како

loading...
Loading...