ВИДЕО: Путин пее и свири на пијано

Loading...

Рускиот претседател и понатаму покажува дека е голем и сестран човек. Овој период е изложен на чести критики од страна на западните земји, но тој и понатаму покажува дека е лојален и ја сака својата земја.Проследете го видеото на кое Путин ја пее “Bluberry Hill” со цел за собирање средства на добротворна забава
Проследете го видеото на кое Путин ја пее “Bluberry Hill” со цел за собирање средства на добротворна забава

loading...
Loading...