Видео: Растопи мрсни боички во микробранова – Тоа што го направи ЌЕ ВЕ ВООДУШЕВИ

За овој едноставен и забавен направи-сам проект потребни ви се неколку мрсни боички, малку конец, и микробранова печка.Пред вас е уште едно феноменално видео во кое ќе научите нешто ново и пред се корисно. Доколку имате мрсни боици кои само онака без врска ви стојат во домот, не фрлајте ги во ѓубре  бидејќи можете да ги искористите за нешто многу убаво.
За овој едноставен и забавен направи-сам проект потребни ви се неколку мрсни боички, малку конец, и микробранова печка.
Погледнете што можете да направите…

Пред вас е уште едно феноменално видео во кое ќе научите нешто ново и пред се корисно. Доколку имате мрсни боици кои само онака без врска ви стојат

Пронајдете не на следниве мрежи: