Видео: Реклама за Господ

Loading...

Српскиот водител Иван Ивановиќ сними провокативен спот за српската православна црква. Црквата е претставена како компанија која постои околу 800 години и работи со над 10 милиони корисници.
Тој нагласува дека оваа „компанија“ има повеќе преставништва во светот, меѓу кои и во Македонија и повикува сите да станат нејзини корисници.
Погледнете како е осмислен концептот за промоција на Господ преку црквата.Српскиот водител Иван Ивановиќ сними провокативен спот за српската православна црква. Црквата е претставена како компа

loading...
Loading...