Видео: Реклама за возење што ќе ве потресе!

Loading...

Ова е замислен дијалог меѓу возачите пред да се случи несреќата… 
Возач 1: Извини, мислев дека имам доволно време
Возач 2: Ми излета… Немав време да застанам…
Возач 1: Ама ајде, човеку, случајна грешка е.
Возач 2: Да возев малку побавно…
Возач 1: Те молам, син ми е внатре!
Возач 2: Но, јас возам пребрзо… Жал ми е..
Ова е видео кое дефинитивно ќе ве натера поинаку да размислувате:

 
  
Возач 1: Извини, мислев дека имам доволно време
Возач 2: Ми излета… Немав време да застанам…
Возач 1: Ама ајде,

loading...
Loading...