Видео: Рекламата на „Бадвајзер“ за Супер Боул го расплака цел свет

Loading...

Рекламата за „Бадвајзер“ што ќе се емитува за време на Супер Боул за 2 дена има 12 милиони прегледи на ЈуТјуб.Ова е едноставна приказна за пријателството помеѓу едно преслатко куче и коњ. Дефинитивно нема промашување кога во главната улога се животните кои нè потсетуваат на љубовта, пријателството и нераскинливите врски.
Рекламата за „Бадвајзер“ што ќе се емитува за време на Супер Боул за 2 дена има 12 милиони прегледи на ЈуТјуб.
Погледнете зошто се расплака целиот свет:

Ова е едноставна приказна за пријателството помеѓу едно преслатко куче и коњ. Дефинитивно нема промашување кога во главната улога се животните кои

loading...
Loading...