Видео: Ремзи Еовака

Loading...

Ремзи со презентација на својата пита и киселото млеко од овчо ама као кајмак се глеа, ќе ве насмее до солзи..Е овака! 
Погледнете за што станува збор! 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Ремзи со презентација на својата пита и киселото млеко од овчо ама као кајмак се глеа, ќе ве насмее до солзи..Е о

loading...