Видео: Риана го покажа домот во кој растела

Loading...

Успехот никогаш не доаѓа сервиран на тацна, а тоа важи и за најголемите ѕвезди. За да го следи својот сон и да стане ѕвезда кава што денес е,  16-годишната Риана морала да го напушти својот дом во Барбадос и својот поубав живот да го бара во САД.
Во следново кратко клипче Риана во друштво на Опра Винфри повторно се навраќа во старото “маало“, каде пријателите сеуште ја отпоздравуваат со најзиното прво име Робин. За среќа новиот сопственик на куќата беше љубезен и ги пушти да влезет внатре. Како изгледа домот во кој Риана живеела пред да стане славна погледнете во следново видео. 
 Успехот никогаш не доаѓа сервиран на тацна, а тоа важи и

loading...