Видео: Рибар ја извадил мрежата од море-се шокирал кога видел што уловил!

Loading...

Рибар од Јапонија нашол во својата мрежа лигња долга четири метри.Шигенори Гото рекол дека ја открил огромната лигња кога ја извадил мрежата која претходно ја поставил.Лигњата умрела кога ја изнеле на површина.
Според зборовите на рибарот, мрежата била поставена на длабочина од 70 метри.
Лигњата е однесена во локалниот истражувачки центар.
Гигантските лигњи се најмистериозните суштества во светот. 

 
Шигенори Гото рекол дека ја открил огромната лигња кога ја извадил мрежата која претходно ја поставил.Лигњата умрела кога ја изнеле на површина.

loading...
Loading...