Видео: Ријана полугола збесна повеќе, од кога и да е!

Loading...

Ријана збесна повеќе од кога и да е. Во својот роден крај, во провокативен светкав костим со цигара и алкохол таа танцувала и пеела по улиците за време на карневалот во Барбадос.Ријана збесна повеќе од кога и да е. Во својот роден крај, во провокативен светкав костим со цигара и алкохол таа танцувала и пеела по улиците за време на карневалот во Барбадос.
Пејачката останала од шест часот наутро и се забавувала со пријателите, но опкружена со обезбедување.
Погледнете ги фотографиите и видеото од збеснатата контраверзната Ријана, на ТЗМ.МКРијана збесна повеќе од кога и да е. Во својот роден крај, во провокативен светкав костим со цигара и алкохол таа танц

loading...
Loading...