ВИДЕО: Родена е со уништено лице. По 12-годишна битка таа изгледа вака!

Loading...

Џулијана пред 12 години пристигнала на овој свет со уништено лице, бидејќи 40 проценти од коските на лицето не ѝ се развиле.Таа изгледала толку страшно по нејзиното раѓање, што дури и докторите не ѝ дозволиле на мајката веднаш да си ја види ќерката. 

По 12 години, врз Џулијана се извршени дури 45 операции. Сега таа оди во школо и добро се снаоѓа со останатите деца.
Нејзин најголем проблем е тоа што не може да јаде, па храната мора да ја внесува во течна форма. И покрај тоа. Џулијана е позитивна и се радува на секој нов момент.
Погледнете како изгледа денес:Таа изгледала толку страшно по нејзиното раѓање, што дури и докторите не ѝ дозволиле на мајката веднаш да си ја види ќерката. 

loading...