Видео: Розга ја ископира Ријана во настапот на Икс фактор

Loading...

Хрватската пејачка го иземитира настапот на Ријана со вештачки дожд исто така на Икс фактор. Пејачката Јелена Розга ја изненади целата јавност од регионот кога во четвртата гала вечер на „Икс фактор“ ја отпеа нејзината песна „Циркус“, а дел од перформансот на бината беше вештачкиот дожд. Пред повеќе од една година, ист таков настап имаше Ријана.
Изгледа дека на сите инспирацијата им беше  настапот на „Destiny’s Child“ со вештачки дожд. Бионсе Ноулс, Кели Роланд и Мишел Вилијамс имаа настап со дожд во 2005 година, додека ја изведуваа нумерата „Lose my breath“ во Атланта.

Сличен настап имаше Ријана и тоа токму на англиската верзија на „Икс фактор“ со песната „Diamonds“.
Хрватската пејачка Јелена Розга, потполно ја ископирала својата искусна колешка Ријана со настапот.
Погледнете ја и сами сличноста: 

 
Пејачката Јелена Розга ја изненади целата јавност од регионот кога во четвртата гала вечер на „Икс фактор“ ја отпеа нејзината песна &bd

loading...
Loading...