Видео: Руси со Лада бркале украински тенк

Loading...

Откако беше поставено на Јутјуб, видеото за кратко време привлече многу гледачи и стана многу популарно.Група руси со возило марка Лада тргнаа по украинскиот тенк низ нивата. По многу нивни сигнализации да застане, возачот на тенкот конечно го запре оклопното возило. Тие се ракуваа, но русите сепак го испитуваа за тоа која е неговата мисија во тој дел на земјата.
Група руси со возило марка Лада тргнаа по украинскиот тенк низ нивата. По многу нивни сигнализации да застане, возачот на тенкот конечно го запре о

loading...
Loading...