Видео: Русин плаќал по 20 долари на девојки за да им лиже Нутела од задникот

Loading...

Овој млад Русин одлучил теглата со Нутела да ја искористи на малку поинтересен начин. 
Имено, Виталиј Здоровецкиј за време на фестивал во Мајами, на плажа им, будел на девојки 20 долари доколку му дозволат да им лиже од задникот Нутела крем.
На многу девојки оваа понуда им се допаднала па со воодушевување ја прифатиле.
Погледнете го видеото. Овој млад Русин одлучил теглата со Нутела да ја искористи на малку поинтересен начин. 

loading...