Видео: Русите го испробуваат невозможното. Успеаа ли да го спуштат автомобилот на земја?

Loading...

Уште едно видео од руската рубрика „Верувале Или Не“. Погледнете за што станува збор.Русите повторно актуелни на Јутјуб. Ако вчера полетаа да спасат мачка, денес се обидуваат со само две штици да симнат автомобил од камион. Погледнете како им одеше и кој беше конечниот резултат.
Русите повторно актуелни на Јутјуб. Ако вчера

loading...
Loading...