ВИДЕО: Шах-мат! Несреќната жена падна во дупката од која изби поплавата.

Loading...

Изминативе денови Јоханесбург се мачеше со страшна поплава, па сите мораше да бидат внимателни.И неа се обидоа да ја предупредат, но таа разговараше на телефон.
)И неа се обидоа да ја предупредат, но таа разговараше на телефон.

loading...
Loading...