Видео: Сакаа да му подметнат, а тој сите ги изненади кога го отвори подарокот

Loading...

Како и сите мајки што добија подарок за Денот на жената, ова друштво набрзина завитка една банана, за и детето да добие нешто. Неговата реакција ги изненади сите!Сите очекуваа дека момчето ќе се разочара, но тој покажа голема благодарност и среќа, на примањето на подарокот. 
Погледнете го ова видео кое ќе ви го стопли срцето. 

Сите очекуваа дека момчето ќе се разочара, но тој покажа голема благодарност и среќа, на примањето на подарокот. 
Погледнете го ова ви

loading...
Loading...