Видео: САКАЛ ДА ГО ФРЛИ овој стар прозор, но тогаш му „светна“ ГЕНИЈАЛНА идеја

Вака ќе го зачувате минатото, додека одите кон иднината.Изгледа дека со секоја нова технологија која ја развиваме, еден прекрасен дел oд минатото си оди и исчезнува. Да, можеби биле старомодни, но сепак прекрасни.
За наша среќа постојат луѓе со супер идеи кои од стари, неупоребливи предмети прават некои фантастични работи. Вака ќе го зачувате минатото, додека одите кон иднината.
Ова убаво парче мебел во продавниците би чинело дури неколку стотини евра, сепак овој човек го чинеше само малку време…

Изгледа дека со секоја нова технологија која ја развиваме, еден прекрасен дел oд минатото си оди и исчезнува. Да, можеби биле старомодни, но сепак

Пронајдете не на следниве мрежи: