ВИДЕО: Салса движењата на оваа бабичка ќе ве натераат да се фатите за глава

Loading...

Прифатете го советот и гледајте го видеото од самиот почеток. Допуштете воведот да ве успие, бидејќи изненадувањето кое следува дефинитвно ќе ве размрда!Сара Пади Џонс и нејзиниот партнер Нико Еспиноза се решија да бркаат уште една главна награда. Парот веќе има освоено 100.000 евра во емисијата Tu Si Que Vales (2009), па сакаат да ја продолжат победничката низа на овогодинешното издание на Britans`s Got Talent.
Ова танцувачко дуо ги маѓепса гледачите и жирито, па дури и незгодниот судија Сајмон Кауел кој почетокот на нивниот настап го најави со прозевање. Но, по завршувањето на нивната точка тој стана на нозе и се извини за наглата реакција, бидејќи порано го загуби трпението и проба да го прекине танцот.
Сара Пади Џонс и нејзиниот партнер Нико Еспиноза се решија да бркаат уште една главна награда. Парот веќе има освоено 100.000 евра во емисијата Tu

loading...
Loading...