Видео: Само по гаќи во утринска емисија на телевизија

Loading...

Погледете го видеото…Стефан Јовановиќ кој во понеделникот гостувал во емисијата на Пинк „Добро утро“, го искористил моментот за промоција на фитнес.

Јовановиќ во студиото отишол само во шорц, па, седејќи во фотелјата изгледал како да бил целосно гол, или само по гаќи.
Погледете го видеото на следната страна:

Стефан Јовановиќ кој во понеделникот гостувал во емисијата на Пинк „Добро утро“, го искористил моментот за промоција на фитнес.

loading...
Loading...