ВИДЕО: Шампионот во пинг-понг одигра натпревар против робот за пинг-понг

Loading...

Шампионот во пинг-понг, Тимо Бол одигра пинг-понг меч против брзиот робот КУКА. Тимо ја победи машината, бидејќи успеа да го искористи нејзиното ограничување.Човек vs. машина! Погледнете го видеото на следната страна…

Сега не мора да барате спаринг партнерЧовек vs. машина! Погледнете го видеото на следната страна…

loading...
Loading...