Видео: Се молат пред вечера, а потоа сами си средуваат

Loading...

Откако неодамна ви покажавме како едно симпатично маченце се моли за својот појадок, сега се на ред другите најпопуларни домашни миленичиња.Се е до добрата дресура. Овие кучиња се издресирани да се помолат пред јадење, а потоа самите да си го расчистат нередот што ќе го направат додека јадат. Погледнете.
Се е до добрата дресура. Овие кучиња се издресирани да се помолат пред јадење, а потоа самите да си го расчистат нередот што ќе го направат додека

loading...
Loading...