Видео: Се обиде да ја ограби пред камера

Loading...

Овој мал крадец очигледно нема страв ниту од камерите и фоторепортерите додека „си ја врши работата“.Погледнете како момчево се обиде да ја украде чантата на женава додека таа даваше одговро на анкетно прашање за, верувале или не, крадците кои оперираат по улиците.
Погледнете како момчево се обиде да ја украде чантата на женава додека таа даваше одговро на анкетно прашање за, верувале или не, крадците кои опер

loading...
Loading...