Видео: Се појави нов Аца Лукас?!

Loading...

За момент сите помислија дека се појавил нов Аца Лукас на Балканот, но позади ова лице се крие некој друг…Во Србија е доста познато шоуто „Твоето лице звучи познато“, каде што учесниците се трансформираат во познатите балкански пејачи и пејачки. 
Овој пат за момент сите се збунија и помислија дека се појавил нов Аца Лукас на Балакнот, но тоа е само оргиналната изведба на учесникот Жељко Шашиќ, кој изгледаше буквално како Аца Лукас, а и неговата изведба на песната „Лична карта“ беше оргинална. 
Погледнете за што точно станува збор…

 
Во Србија е доста познато шоуто „Твоето лице звучи познато“, каде што учесниците се трансформираат во познатите балкански пејачи и пеја

loading...
Loading...