Видео: Се степаа кошаркарите на Турција и Словенија

На кошаркарскиот турнир во Словенија, односно Целје, се случи голем инцидент на теренот меѓу кошаркарите на Словенија и Турција.Имено, словенецот Горан Драгиќ и турчинот Догуш Балбај си разменија по некоја тупаница на теренот откако словенецот Драгиќ беше фаулиран од страна на турчинот Бајбал, па настана “кошкање“ долу на теренот кое придонесе за огромна тепачка меѓу двјацата кошаркари.Имено, словенецот Горан Драгиќ и турчинот Догуш Балбај си разменија по некоја тупаница на теренот откако словенецот Др

Пронајдете не на следниве мрежи: