Видео: Се вклучи во живо на Х-Фактор, но нејзината цимерка во позадина ПОКАЖА НЕШТО ПОВЕЌЕ

Водителот на емисијата посветена на X Фактор, разговараше со една гледачка преку Скајп, кога во кадар прошета нејзината гола цимерка.Фановите на британскиот X Фактор можaт да се вклучат преку Скајп и да постават прашање, но една обожавателка доживеа мала непријатност.
Водителот на емисијата посветена на X Фактор, разговараше со една гледачка преку Скајп, кога во кадар прошета нејзината гола цимерка.
Девојката секако не знаеше дека баш во тој момент нејзината другарка е вклучена во живата програма и не знаеше дека ќе стане вистинска интернет ѕвезда.

Фановите на британскиот X Фактор можaт да се вклучат преку Скајп и да постават прашање, но една обожавателка доживеа мала непријатност.
Вод

Пронајдете не на следниве мрежи: