Видео: Се возеше на мотор и се сети да стави кацига, но не се сети да облече ГАЌИЧКИ

Мисли на безбедноста…Оваа девојка со сигурност мисли на безбедноста, со оглед на тоа што носи кацига на главата, но заборави на еден мал детаљ – не облече гаќички, а се качи на мотор…
Епа каде бе девојко?
Видеото е на следната страна:

Оваа девојка со сигурност мисли на безбедноста, со оглед на тоа што носи кацига на главата, но заборави на еден мал детаљ – не облече гаќички, а се

Пронајдете не на следниве мрежи: