Видео: Се вратила од патување околу светот па изчеснала без никаква трага!

Loading...

Лијен Берден (33), која неодамна се вратила во својата куќа после двегодишното патување околу светот, мистериозно исчезнала не многу далеку од домот  на нејзините свекор и свекрва каде била на гости заедно со својот маж.Таа последен пат била видела на 17 јануари, кога отишла да трча не многу далеку од нивната куќа во Гарден Риџ, во преградието на Сан Антонија во Тексас.
Таа заедно со нејзиниот сопруг Џош ги посетиле неговите родители неколку недели откако се вратиле од долгиот пат, па потоа планирале да се вратат во својот дом во Денвер- Колорадо и да побараат работа.
Полицијата на Гарден Риџ соопштила детално ја пребарала областа околу градот.
„Немаме никаква претстава за тоа што се случило,за сега немаме никакви информации, а полицијата не известила дека ни таа незнае каде Лијен можела да биде“. – изјавил Мајк Хект- братот на исчезнатата.

Во соопштението на Фејсбук семејството напишало:
„Не ја губиме надежта дека ќе ја пронајдет Лијен. Потрагата само не зацврствува дека мораме да ги зајакнеме напорите и да размислиме за уште некои други места каде таа би можела да биде“.
Таа последен пат била видела на 17 јануари, кога отишла да трча не многу далеку од нивната куќа во Гарден Риџ, во преградието на Сан Антонија во Те

loading...
Loading...