Видео: Секојдневно им снемувало вода од бурето, па поставиле камера…МОРАТЕ да видите што снимиле…

Секојдневно им ја снемувало водата од бурето, па поставиле камера…МОРАТЕ да видите што снимиле…Едно семејство од Колорадо секојдневно во својот двор оставало едно буре полно со вода, но немале поим каде таа вода секој ден исчезнува. Тие не ја користеле, па сосема е разбирливо дека водата не може сама да испари за само 24 часа.
Еден ден, откако бурето повторно го наполниле со вода до врв, одлучиле да остават вклучена камера за да видат што всушност се случува. Било време конечно да добијат одговор на прашањето – каде оди таа вода?
Тоа што го откриле звучи страшно, но всушност е нешто многу убаво и неодоливо…
Svakodnevno im je nestajala voda pa su odlučili… by coolPickЕдно семејство од Колорадо секојдневно во својот двор оставало едно буре полно со вода, но немале поим каде таа вода секој ден исчезнува. Тие не ја

Пронајдете не на следниве мрежи: