Видео: Сексапилен танц на една сурферка!

Сексипилниот танц на сурферката, од неговото пуштање на YouTube на 6 август 2013, до денес собра над 6 милиони посети. Анастејша Ешли е родена во 1987 година во Лос Анџелес, но од 5 години со нејзините родители живее на Хаваите.
Загревањето е снимено пред турнирот Supergirl Pro 2013.
Погледнете го загревањето кое стана хит на YouTube.

 Анастејша Ешли е родена во 1987 година во Лос Анџелес, но од 5 години со нејзините родители живее на Хаваите.
Загревањето е снимено пред ту

Пронајдете не на следниве мрежи: