ВИДЕО: Сепак постојат – Ова се Том и Џери во реалниот живот

Loading...

Сепак постојат…Кој вели дека Том и Џери кои ги гледаме во истоимениот цртан филм за деца, не постојат и во реалниот живот?
Ова видео е доказ за целата таа ситуација која се игра во цртаниот филм…
Погледнете за што станува збор во видеото на следната страна:

Кој вели дека Том и Џери кои ги гледаме во истоимениот цртан филм за деца, не постојат и во реалниот живот?
Ова видео е доказ за целата таа

loading...
Loading...