Видео: Сергеј воодушевува: Дали ви се допаѓа црногорската песна за Евровизија?

Loading...

Познатиот пејач на балади со оваа песна ќе ја претстави својата земја во Копенхаген, а малку се зборови дека сите се воодушевени со нумерата. Откако нашата претставничка Тијана Дапчевиќ ја претстави песната со која ќе се обиде да обезбеди најдобар можен пласман на Евровизија и Сергеј Четковиќ сними видео за црногорската песна “Мој свет”.
Познатиот пејач на балади со оваа песна ќе ја претстави својата земја во Копенхаген, а малку се зборови дека сите се задоволни со нумерата и дека ништо помалку од совршена не очекувале.
Коментарите на социјалните мрежи се повеќе од позитивни, а како на вас ви се чини “Мој свет”?
Слушнете ја на следната страна.

Откако нашата претставничка Тијана Дапчевиќ ја претстави песната со која ќе се обиде да обезбеди најдобар можен пласман на Евровизија и Сергеј Четк

loading...
Loading...