Видео: Сестрата на Кристијано Роналдо пропеа

Loading...

Сестрата на познатиот Кристијано Роналдо, Катја Авеиро, решила во својата 35 година да започне интернационална кариера.Сестрата на познатиот Кристијано Роналдо, Катја Авеиро, решила во својата 35 година да започне интернационална кариера.
Таа направи албум кој очигледно најмногу му се допаѓа на Роналдо. Тој на својата Фејсбук страна напиша:
Повеќе на ТЗМ.МКСестрата на познатиот Кристијано Роналдо, Катја Авеиро, решила во својата 35 година да започне интернационална кариера

loading...
Loading...