Видео: Си купиле СТАР АВТОБУС и од него ја направиле најгенијалната работа на светот!

На почетокот сите мисле дека се шегуваат, но кога го завршиле својот проект добиле само пофални зборови…Еден пар од Америка (Мира и Џереми Томпсон) во 2011 година купиле автобус на старо, кој е произведен во 1989 година, а од него направиле нешто на што му се восхитува цел свет. Соседите и пријателите се воодушевени.
На почетокот сите мисле дека се шегуваат, но кога го завршиле својот проект добиле само пофални зборови.
Нивната работа e навистина фантастична, погледнете го ова видео и уверете се во тоа…

Еден пар од Америка (Мира и Џереми Томпсон) во 2011 година купиле автобус на старо, кој е произведен во 1989 година, а од него направиле нешто на ш

Пронајдете не на следниве мрежи: