Видео: Шилегов и Мисовски и шепкаа на Јанева

Loading...

Очигледно, Петре Шилегов покрај функцијата портпарол на СДСМ, има добиено задача да биде и портпарол и помагач на Катица Јанева и СЈО.Откако Катица Јанева се појави на денешната седница на Комисијата за политички систем каде треба да се разгледува Извештајот за работата на СЈО, пратениците од опозицијата Петре Шилегов и Горан Мисовски постојано суфлираат и даваат инструкции на Катица Јанева како таа да се однесува и дали и што да одговара на поставените прашања од страна на пратениците.
Најверојатно Шилегов и Мисовски поучени од искуството од последното интервју на Катица Јанева за МРТВ, но и од уште неколку претходни гафови и киксови кои што ги направи Јанева, не сакаат да остават ништо на случајноста и се обидуваат на секаков можен начин да спречат тоа да се повтори и денес во Собранието на Република Македонија.
Откако Катица Јанева се појави на денешната седница на Комисијата за политички систем каде треба да се разгледува Извештајот за работата на СЈО, пр

loading...