Видео: Сите 236 епизоди во 236 секунди: Точно 20 години од емитувањето на првата епизода

Loading...

Да потсетиме, оваа комедија, во која главните ликови Рејчел, Фиби, Моника, Рос, Џои и Чендлер, прв пат е прикажана на денешен ден во 1994 година.Да потсетиме, оваа комедија, во која главни ликови беа Рејчел, Фиби, Моника, Рос, Џои и Чендлер, прв пат е прикажана на денешен ден во 1994 година.
За кратко време стана популарна во целиот свет. Последната епизода од оваа хит серија е емитувана во 2004 година. По повод јубилејот ви ги претставуваме сите 236 епизоди во 236 секунди.

Да потсетиме, оваа комедија, во која главни ликови беа Рејчел, Фиби, Моника, Рос, Џои и Чендлер, прв пат е прикажана на денешен ден во 1994 година.

loading...
Loading...