Видео: Сите гледаа во овој совршен задник се додека не ја дознаа суровата вистина…

Loading...

Со цел да му покаже на својот пријател Јусуф Салех Еракат како е постојано да те гледаат мажи во задник, неговата пријателка го натерала да облече хеланки. Тој го прифатил предизвикот облекол хеланки  и се наведнал за да дофати нешто од багажникота во тој момент сите мажи гледале во неговиот задник.
Мажите гледаат во неговиот задник, се додека не забалежат дека е маж.
Ова видео во моментов има повеќе од 9 милиони прегледи и на хумористичен начин покажува со што се борат жените секој ден, дури и кога одат на јога.
Погледнете го видеото!

 
Тој го прифатил предизвикот облекол хеланки  и се наведнал за да дофати нешто од багажникота во тој момент сите мажи гледале во неговиот задни

loading...
Loading...