Видео: СИТЕ ЈА САКААТ- Ова е најубавата жена на интернет!

Loading...

Ова е најубавата жена на интернет…Lauren Urasek (23), шминкерка од Менхетан, важи за најпосакувана жена на интернет. Имено, таа на страницата за барање на љубов OK Сupid дневно добива и до 35 барања за состанок.
Дали девојката е ваш тип, и дали мислите дека навистина треба да е во категоријата на најпосакувани девојки на интернет, ќе ни кажете откако ќе го погледнете видеото на следната страна.

Lauren Urasek (23), шминкерка од Менхетан, важи за најпосакувана жена на интернет. Имено, таа на страницата за барање на љубов OK Сupid дневно доби

loading...
Loading...