Видео: Шкендија се засилува со двајца талентирани бразилци

Лукаш Хенрике и Андре Винициус најверојатно ќе го засилат тимот на тетовска Шкендија.Станува збор за двајца талентирани фудбалери од Бразил, кои се наоѓаат на проба во тетовскиот тим.
25-годишниот Лукаш според неговите карактеристики располага со голема брзина, раскошен дриблинг и добар шут. Инаку овој фудбалер игра во напаѓачката линија.
Второто потенцијално засилување, Андре Винициус, исто така 25-годишен, исто така игра во напаѓачката линија, станува збор за фудбалер кој располага со добра брзина и дриблинг.
Во видео прилогот можете да погледнете за какви талентирани фудбалери станува збор.
Лукаш Хенрике

Андре Винициус

 
Извор/Фото: www.tetova1.comСтанува збор за двајца талентирани фудбалери од Бразил, кои се наоѓаат на проба во тетовскиот тим.

Пронајдете не на следниве мрежи: