Видео: Скија на 1 година!

Loading...

Видео кое нема да ве остави рамнодушни!
  
Ава Мари обожава снег. Освен што знае да скија, таа е неверојатно добра и на сноу-борд! 
Погледнете како Ава  ужива во зимата и снегот!
 
Ава Мари обожава снег. Освен што знае да скија, таа е неверојатно добра и на сноу-борд! 
Погледнете како Ава  ужив

loading...
Loading...