Видео: Скокнал од кровот правејќи колут назад, а после….

Loading...

Броди Скиберас од Австралија скокнал од кровот на куќата во базенот кој бил одалечен нешто повеќе од три метри.Но, за неговиот предизвик да би бил поголем тој одлучил да скока без залет и да направи колук назад.
Сето ова го снимил неговиот пријател, и покасно го објавил ја Youtube.
Храброст или лудост? Погледнете сами…

Но, за неговиот предизвик да би бил поголем тој одлучил да скока без залет и да направи колук назад.
Сето ова го снимил неговиот пријател,

loading...
Loading...