ВИДЕО: Слабејте со помош на хулахоп

Loading...

Неодамнешна студија покажа дека поголемиот дел од жените најмногу би сакале да го изменат изгледот на стомакот, но немаат време за теретана или пак им е тешко да прават стомачни вежби. Но сега, заблагодарувајќи се на последниот хит меѓу славните, решението можат да го најдат во хулахопот.
Дури и оние кои се безнадежно некоординирани можат да научат да вртат хулахоп, а тајната е во искуството и добрата опрема. Колку е поголем и потежок хулахопот, полесно ќе го контролирате и побрзо ќе добиете резултати…
Повеќе на следниот ЛИНКНеодамнешна студија покажа дека поголемиот дел од жените најмногу би сакале да го изменат изгледот на стомакот, н

loading...
Loading...